Sporters aanmelden voor Westlandse Sportprijzen 2021

Kent u iemand uit Westland die een spraakmakende, bijzondere of uitmuntende sportprestatie heeft geleverd? De gemeente Westland roept inwoners op om zijn of haar kampioenen aan te melden.

De uitreiking van de Westlandse Sportprijzen 2021 vindt plaats op 27 januari 2022.

De Westlandse sportverenigingen hebben het verzoek ontvangen om hun kampioenen aan te melden. Inwoners uit Westland die een kampioenschap hebben behaald, of een voor Westlandse begrippen bijzondere sportprestatie hebben geleverd, maar niet zijn aangesloten bij een in de gemeente Westland gevestigde sportvereniging kunnen uiteraard ook worden aangemeld.

Aanmeldingscriteria

De gemeente Westland hanteert aanmeldingscriteria. Er zijn dit jaar zeven categorieën waarin prijzen kunnen worden uitgereikt: sporttalent, sportteam, sporters met een beperking, sportcoach, sportvrouw en sportman van het jaar 2021. Daarnaast kan aangemeld worden voor de Sportcarrière Award. De periode waarover beoordeeld wordt, zijn de sportprestaties van 1 december 2020 tot en met 31 december 2021. De genomineerde sporters worden in januari 2022 per categorie bekend gemaakt. Aanmelden kan tot 20 november 2021. De sportprestaties tussen 20 november en 31 december 2021 zijn nog wel van belang voor de nominaties. U kunt uw sportkampioen digitaal aanmelden via www.gemeentewestland.nl/sportprijzen. Aanmeldingen worden geaccepteerd indien men aan onderstaande criteria voldoet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *