Koningsdag in Westland

Druk op bovenstaande knop om alle foto’s te bekijken die onze fotografen gemaakt hebben op Koningsdag 2022

Het komende Oranjefeest in Monster start om 8 uur met de gebruikelijke rommelmarkt in de straten van het centrum, waar de kinderen en eventuele ouders/begeleiders hun overtollige speelgoed en andere spulletjes te koop kunnen aanbieden

De wat oudere kinderen kunnen zich tussen 11 en 16 uur vermaken bij de Jeugdbrandweer op het Kerkplein met de brandweerspuit. Ze kunnen dan ervaren wat de brandweerlieden doen bij een brand en vervolgens in een echte brandweer auto gaan zitten en de sirene aanzetten.

Voor de vaders en moeders zullen rond 16 uur de Hoekse Tranentrekkers optreden, die ongetwijfeld heel veel bekende liedjes ten gehore zullen brengen en daarmee ongetwijfeld de gezelligheid zullen verhogen.

Poeldijk De Vrijmarkt/rommelmarkt is er voor iedereen en is gratis. Kinderspelen op het parkeerterrein naast De Veiling met onderstaand programma: – Springkussens – Klimmuur – Stormbaan van tientallen meters – Brandweer – DJ Leo – Ponypaardjes – Dierenambulance – Motoragent – Skelters – Balspelen Voor de kinderen is er natuurlijk weer gratis chips en limonade Komt allen dus op woensdag 27 april a.s. naar het Koningsdagfeest rondom De Veiling. Voor deze dag hebben we de bekende Poeldijkse zanger Koos Janssen bereid gevonden om het geheel muzikaal op te vrolijken.