Gezellig samen: vind elkaar via WestlandOntmoet

In de week van 30 september tot en met 7 oktober ligt in heel Westland weer extra nadruk op de kracht van een ontmoeting.
Wethouder Vreugdenhil hijst vlag

Vandaag start de landelijke campagne “de Week tegen Eenzaamheid”. In deze week staat Ontmoeten en Verbinden centraal. Binnen Gemeente Westland doen wij daar mee onder de noemer WestlandOntmoet.

Iedereen kan op een laagdrempelige manier een kleinschalige ontmoeting organiseren en deze eenvoudig en snel plaatsen op de website www.westlandontmoet.nl om mensen te Vinden, Ontmoeten en Verbinden met elkaar. Als aftrap van de Week van de Eenzaamheid heeft wethouder Vreugdenhil de WetslandOntmoet vlag gehesen.

Voor iedereen

Ontmoeten gun je iedereen. Denk aan samen bewegen, gamen, muziek maken, netflixen, handwerken, de buurttuin opknappen, koffiedrinken, spelletjes doen, koken voor elkaar, bingo, een rollatorwandeltocht en ga zo maar door.  Er is genoeg te doen in iedere buurt en het wordt echt gezelliger als je elkaar ontmoet, leert kennen en nog eens met elkaar afspreekt.

Het organiseren van een ontmoeting klinkt groots en ingewikkeld, maar is het juist niet. Ook twee personen die elkaar treffen, ontmoeten elkaar en dan is een activiteit bedenken vaak ook niet moeilijk.

Ga voor meer informatie naar de website: www.westlandontmoet.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *